Medifast Tekniikka
Varavoimakoneen automatiikka

Kotisivu
Hydrauliikka
Automatiikka
Tarvikkeet
Varaosat
Huolto
Ota yhteys
Mobiilisivu
Google
[Automatiikan valikkosivu] [Käynnistys verkkohäiriöstä] [Ruiskutuspumpun
ohjaus]
[Kierrosnopeuden säätö] [Synkronointi] [Tehon säätö] [Portaaton
ohjaus]
[Anturit]

TEHON SÄÄTÖ - SÄHKÖGENERAATTORIEN KUORMANJAKO-OHJAIN


Kuormanjako-ohjaimet ovat moduleja, jotka jakavat sähköisen kuormituksen kahden tai useamman generaattorin kesken samalla pitäen järjestelmän taajuuden vakiona. Sähköisen pyörimisnopeussäätimen lisävarusteena moduli mittaa todellista virtaa ja rinnakkaiskaapeliyhteyden avulla jatkuvasti ohjaa nopeussäädintä jakamaan tehon useamman generaattorin kesken. Sisäinen kuormantunnistinyksikkö tehostaa suorituskykyä erillis- ja rinnanajokäytössä. Kuormanjako-ohjaintoiminnon lisäksi LSM201 ja LSM672 ohjaimissa on aseteltava takatehon ja ryntäystehon valvonta ja lisäksi niiden avulla kuormaan liittymistä voi ohjata ramppimaisesti. LSM201 voi kytkeä generaattorin pehmeästi liittymään tai irroittautumaan kuormasta.

Kuorman jako-ohjaimet

 • LSM100 kuormanjaon perusyksikkö, kokonaan elektroninen kuormanseuranta, mittaa tarkasti todellista tehoa, kuormituksen johdosta tapahtuvan hidastumisen säätö, pienikokoinen.
 • LSM672 tarkka kuorman jako, ryntäystehon ja takatehon valvonta relelähdöin, pyörintänopeuden tunnistus generaattorista.
 • LSM201 samat ominaisuudet kuin LSM100:ssa, ryntäystehon valvonta ja aseteltava viive, takatehon valvonta ja aseteltava viive, verkkovirran valvonta, kuorman pehmeä kytkentä ja irroittautuminen, tehonvalvonta LED osoittimin, sisäänrakennettu rinnakkaiskaapeliliitos yksinkertaistaa asennusta. • Emme käytä sähköpostia suoramarkkinointiin. Antamasi osoitetieto on tapauskohtainen ja poistetaan asian tultua käsitellyksi.

  Medifast-Tekniikka Oy
  PL 168, 03101 Nummela Finland
  Puh/Tel: (09) 454 4866
  GSM: 050 5173805
  Email: medifast@kolumbus.fi
  Päivitetty 9.12.2018
  Site design by Markku Lehmusto

  Kysy tuotteesta
  Kysymys
  Nimi
  S-posti
  En halua, että tietojani käytetään suoramarkkinointiin.
  | Yksityisyyden suoja | Toimitusehdot |