Medifast logo

Medifast Tekniikka

Kotisivu
Hydrauliikka
Automatiikka
Tarvikkeet
Varaosat
Huolto
Ota yhteys
Mobiilisivu


VARAVOIMAKONEISTON KUNTOTARKASTUS


letkun kunto

Suoritamme varmennetun verkon ja varavoimakoneiston kunnon tarkastuksia voimaloissa, sairaaloissa, hotelleissa, kiinteistöissä ja valtion ja kuntien eri laitoksissa.

Varavoimakoneisto ei käymällä kulu. Se ikääntyy syöpymällä, hapettumalla ja elastisten osien kulumismekanismien kautta. Kuntotarkastuksen ensimmäisiä vaiheita ovat moottorin letkujen, letkuliitosten, hihnojen ja tiivistevuotojen tarkastus. Tyypillisiä kuluvia osia ovat polttoaineletkut, jäähdytysletkut ja öljyletkut. Aika aiheuttaa putkipäähän syöpymää, joka ei kiristämällä lopu - tyypillisesti putken ja letkun väliin juuri letkunkiristimen alle.

akkuräjäjähdys Varavoimakoneen on käynnistyttävä aina heti. Akuston, verkkovaraajan, hihnalaturin sekä starttimoottorin kunto ovat oleellisia tarkastuskohteita. Akut on vaihdettava useasti koneiston käyttöiän aikana. Varaajien kestoikä on harvoin yli 15 vuotta. Hihnalatureista vioittuu yleensä jännitteensäädin. Varausjännitteen on oltava puolen voltin sisällä kohdallaan - muuten vaarana voi olla akkuräjähdys.


polttoainenäyte Varavoimakoneistojen polttoaine seisoo pitkiä aikoja käyttämättömänä. Polttoaineen laatu huononee kondenssiveden ja erityisesti metallisissa säiliössä mikrobikasvun vuoksi. Kuntotarkastuksessa polttoaineen laatu voidaan tarkastaa ottamalla siitä näyte.


kunnonmittausdata Varavoimakoneiden automatiikka ja moottoriohjaus saattavat sisältää myös omia kunnonvalvontaominaisuuksia. Tiedot niistä saadaan laitteille sovitettujen analysaattoreiden kautta käyttöön.

Sähkön laadun mittauksella voidaan paikallistaa laitevaurioita sekä arvioida varmennetun verkon laajennettavuuta.


syötönvaihdon kunto Generaattorijohdotuksen ja syötönvaihdon kuntoa voidaan arvioida tarkastamalla kaapeliliitokset, mittaamalla ylimenovastuksia, lämpökuvaamalla sekä koestamalla koekäytön avulla.


Työtilaus on hyvä tehdä muutama viikko ennen toivottua suorituspäivää. Kuntotarkastuksen veloitus tapahtuu voimassaolevan hinnastomme mukaisesti. Hinnaston saat helposti tilauslomakkeella tai ottamalla yhteyden huoltomyyntiin Ota yhteys linkistä.

Medifast-Tekniikka Oy
PL 168, 03101 Nummela Finland
Puh/Tel: (09) 454 4866
GSM: 050 5173805
Email: medifast(at)kolumbus.fi
Päivitetty 4.11.2018
Site design by Markku Lehmusto

Kysy palvelusta
Kysymys
Nimi
S-posti
En halua, että tietojani käytetään suoramarkkinointiin.
| Yksityisyyden suoja | Toimitusehdot |