Medifast Tekniikka
Yksityisyyden suoja

Kotisivu
Hydrauliikka
Automatiikka
Tarvikkeet
Varaosat
Huolto
Ota yhteys
Google


YKSITYISYYDEN SUOJA

1. Mitä tapahtuu kyselyssä annetulle sähköpostiosoitteelle?

Emme kerää sähköpostiosoitteita ja käytä niitä suoramarkkinointiin. Emme käytä sähköpostin joukkopostituksia - ns. SPAMmia - lainkaan. Hävitämme osoitteen, kun asia on tullut käsitellyksi tai tilaus toimitetuksi.
Sen sijaan meillä on vakioasiakkaitamme varten kirjepostin postituslista esitteiden ja hinnastojen säännöllistä toimittamista varten. Halutessasi voit pyytää meitä liittämään osoitteesi sille.


2. Mitä voin itse tehdä varmistaakseni, ettei antamiani tietoja käytetä väärin?

Meille lähetettävien viestien lomakkeissa on rastitettava kohta, jonka täyttämällä voit varmistaa, ettei tietojasi käytetä suoramarkkinointiin. Tulostamme kysymyksen paperille ja poistamme rastitetun viestin ja osoitteen saapuneet tiedostostamme.


3. Mitä tietoja sivustomme kerää ja kuka sen tekee?

Sivuilla kävijöistä laskemme kävijämäärän. Tämän tekee puolestamme useampikin palvelu, joka tulostaa meille ajan, sivun, kävijän koneen IP osoitteen, maan ja miltä sivulta on ko. sivulle tultu. Mitään kävijän henkilötietoja ei välity meille. Lokitiedostossa tieto pysyy seitsemän päivää, jonka jälkeen se poistuu, ja jäljelle jää vain päiväkohtainen kokonaismäärä.


4. Mihin käytämme näitä tietoja

Sivujen kävijätietoja käytämme sivuston sisällön parantamiseen. Laajennamme usein katsottuja sivuja ja parannamme mielenkiintoisen aihepiirin tuotteiston esilletuontia.Paina ystävällisesti vasemmalla tai alla olevaa linkkiä niin palaat sivuillemme.


Sivujen alkuun

Medifast-Tekniikka Oy
PL 168, 03101 Nummela Finland
Puh/Tel: (09) 454 4866
GSM: 050 5173805
Email: medifast@kolumbus.fi
Päivitetty 16.11.2016
Site design by Markku Lehmusto