Medifast Tekniikka
Toimitusehdot

Kotisivu
Hydrauliikka
Automatiikka
Tarvikkeet
Varaosat
Huolto
Ota yhteys
Google

TOIMITUSEHDOT


Toimitamme tavaroita yrityksille, yhteisöille ja ammatinharjoittajille. Yksityishenkilöitä koskevat kuluttajalainsäädännön pakottavat määräykset estävät meitä toimittamasta kaikkia tuotteitamme niiden erikoisen luonteen vuoksi suoraan yksityishenkilöille. Joitakin sarjavalmistustuotteita toimitamme postiennakolla1. Myynti yrityksille, yhteisölle ja ammatinharjoittajille

Noudatamme Suomen Teknillisen Kauppaliiton ohjetta nro TKL04 ja sen menettelyä myynnissä yrityksille, yhteisöille ja ammatinharjoittajille.

Nettisivuiltamme tai puhelimitse tilatun tavaran toimitus tapahtuu ensisijaisesti postitse, ellei muuta ole sovittu. Tavara voidaan toimittaa myös linja-autolla, jolloin rahdinkuljettajana toimii Matkahuolto.

Tavaran maksu tapahtuu laskua vastaan. Uusille asiakkaille toimitamme laskuun, mikäli vastaanottajan luottotieto ei ole sen esteenä. Muutoin toimitamme tavaran postiennakolla tai Matkahuollon kautta jälkivaatimuksella ja tavaran maksu tapahtuu sen noudon yhteydessä.

Yritysten välisessä kaupassa tavaralla ei ole palautusoikeutta, ellei siitä erikseen ole sovittu puhelimitse tilauksen yhteydessä.

Määräalennukset

Suurten määrien ja toistuvien ostojen osalta myönnämme määräalennuksia, jotka ovat tuote- ja tilauskohtaisia. Tilausta hoitava myyjä käsittelee alennukset ja ne ilmoitetaan myös tilausvahvistuksessa. Näistä poikkeavista alennuksista on sovittava etukäteen puhelimitse.


Arvonlisävero

Sivuillamme olevat hinnat on voitu esittää joko ALV sisällytettynä hintaan tai ilman arvonlisäveroa. Toimituserittelyssä hinnat ovat ilman arvonlisäveroa ja laskeman loppusummaan lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero (nyt 24%), paitsi Ahvenanmaalle toimitettaessa.

Kuljetusnopeus

Varastossa oleva tavara toimitetaan seuraavana päivänä. Tavarapostin kulku vie 2-3 päivää. Tehdastoimitettavan tavaran käsittelyyn voi mennä 1-2 viikkoa. Erikoisnopean lähetyksen lähetämme seuraavaksi arkipäiväksi. Tilausvahvistuksen yhteydessä saat tarkemman toimitusajan.

Toimitusmaksut

Matkahuollon rahtipussi enintään 2 kg asti 10,45 euroa ja paketti 2-50 kg asti 16,25 euroa. Postipaketti alle 2 kg asti 9,65 euroa ja paketti 2-35 kg 15,20 euroa. Erikoisnopean käsittelyn lisähinta on 10,- euroa. Hinnat sisältävät rahdin, pankkikulut ja bussi/postiennakkomaksun sekä pakkauskulut. Postipakettia raskaammat ja suuremmat lähetykset toimitamme autorahtina perille, hinta alkaen 49,- euroa.

Kuljetusvauriot

Jos huomaat, että lähetyksesi on vaurioitunut matkalla, tee siitä vahinkoilmoitus heti (Matkahuollon ja postin henkilökunta opastaa sinua).2. Neuvonta

Myyntimme neuvoo puhelimitse tilauksen tekemisessä arkisin 8.00 - 16.00, puh: 050 5173805.
Paina ystävällisesti vasemmalla tai alla olevaa linkkiä niin palaat sivuillemme.


Sivujen alkuun

Medifast-Tekniikka Oy
PL 168, 03101 Nummela Finland
Puh/Tel: (09) 454 4866
GSM: 050 5173805
Sposti: medifast(at)kolumbus.fi
Päivitetty 16.11.2016
Site design by Markku Lehmusto